Over Ons

Je kunt ons vinden in Winkelcentrum 't Kompas

Mooi Optiek is een optiekzaak gevestigd op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom. In 2021 is de winkel geopend in Winkelcentrum ’t Kompas.

Wij geloven in een paar kernwaarden: hoogwaardige oogzorg voor een betaalbare prijs, huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt en persoonlijke aandacht. We denken graag mee als je geen standaard zichtprobleem hebt. Of je nu een ‘gewone’ bril, een sportbril, kinderbril, zwembril of zonnebril zoekt, wij bieden het aan! Ook in contactlenzen is er veel mogelijk, laat jezelf eens onder het genot van een kopje koffie of thee informeren!

We zien je graag in onze mooie winkel

Ons Team

Bij Mooi Optiek vinden we persoonlijke aandacht en huiselijke sfeer belangrijk. Graag stellen we onszelf daarom even aan je voor:

Leonie

Eigenaresse, opticien en contactlensspecialist
Ik ben Leonie en ben sinds 2006 werkzaam in de optiek. Na 13 jaar bij een particuliere optiekzaak in Bergen op Zoom gewerkt te hebben, heb ik besloten een eigen onderneming te starten. Ik vind het heerlijk om met mijn vak bezig te zijn en mensen tevreden met een mooie bril het pand te laten verlaten. Een mooie bril kan jou net die look geven die je graag uit wil stralen, het kan je zelfverzekerder maken en dat vind ik mooi om te zien. Kom gauw eens kennis maken onder het genot van een lekker vers kopje koffie.

Arnold

Eigenaar, opticien en contactlensspecialist i.o.
Ik ben Arnold en ben door de onderneming die mijn vrouw Leonie gestart was enthousiast geworden voor het optiekvak. In 2021 ben ik versneld de optiekopleiding gaan volgen en heb ik inmiddels mijn opticiens diploma op zak. In 2022 ga ik daarom ook de contactlensopleiding volgen, uiteraard versneld, zodat ik binnenkort jou ook kan helpen aan goed zicht met contactlenzen. Ik geniet er van als ik zie dat klanten zich op hun gemak voelen in onze mooie winkel en laat iedereen graag stralen met een mooie bril.

Tinneke

Verkoopmedewerkster
Ik ben Tinneke en ben in België geboren. Sinds 2012 woon ik op de Bergse Plaat waar het heerlijk vertoeven is. Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn in de mode, ben ik sinds maart 2022 werkzaam bij Mooi Optiek als verkoopmedewerkster. Ik sta je graag vriendelijk te woord aan de telefoon, maar help je ook bij het uitzoeken van een mooie bril of zonnebril. Ondertussen voorzie ik je nog van een lekker kopje koffie. Kom je voor een lensinstructie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om je alle tips en tricks te geven.